Collectie

Of u nu uw kinderkamers wil inrichten op een decoratieve manier die toch de nodige wapening biedt tegen wilde spelletjes of een zachte, relaxerende slaapkamer voor uzelf, wij hebben het juiste glasweefsel voor u.

Op het werk, een stijlvolle muurbekleding die perfect past bij uw kantoorstijl, met of zonder een mengeling voor een verassende toets. Herschilder zo vaak u maar wil om uw eigen smaak te volgen. Onze glasweefsels zijn sterker en duurzamer dan elke andere soort muurbekleding. Ze zijn brandwerend, laten muren ademen en wapenen tegen scheuren en stoten. Het kan niet éénvoudiger.

Oh ja, het is waar. Onze glasweefsels denken speciaal te zijn. En waarom niet? Een muurbekleding die tegen vuur, schokken en stoten kan is éénvoudigweg een speciale muurbekleding. Hebben we al gezegd dat ze ook nog eens afwasbaar zijn?

Uw keuze zal nog sneller gemaakt zijn als we ook nog vermelden dat onze glasweefsels niet-toxisch, allergie-veilig zijn en bovendien volledig uit natuurlijke materialen gemaakt worden. Wij bij Tassoglas weten dat iedereen bewuster wordt van het belang van de materialen die ons omgeven, thuis maar ook op het werk.

Ontdek onze ruime selectie van glasweefsels en creëer de juiste sfeer voor al uw ruimtes. We bieden inspirerende en innovatieve muurbekleding voor iedereen en voor elke soort kamer.

Ontdek onze ruime selectie van glasweefsels en creëer de juiste sfeer voor al uw ruimtes. We bieden inspirerende en innovatieve muurbekleding voor iedereen en voor elke soort kamer.

HowToInstall

Tradition_pattern_banner_375x90    Sense_pattern_banner_375x90

Tradition+1_pattern_banner_375x90    Sense+1_pattern_banner_375x90

Tradition+2_pattern_banner_375x90    Sense+2_pattern_banner_375x90

Avantgarde_pattern_banner_375x90    Cellulose_Polyester_pattern_banner_375x90

Idea_pattern_banner_375x90   Aqua_pattern_banner_375x90

Essential_pattern_banner_375x90 2